Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Recensie Beetlejuice Visueel Een Genot Maar Tim Burton Stuurt Kijker Van Het Kastje Naar De Muur

Recensie Beetlejuice: visueel een genot, maar Tim Burton stuurt kijker van het kastje naar de muur

Een gemengd gevoel

Tim Burton is terug met een nieuwe film, Beetlejuice 2. De film is een visueel genot, met prachtige sets en kostuums. Maar het verhaal is rommelig en de personages zijn niet erg sympathiek.

Het verhaal gaat over een jong stel dat net is verhuisd naar een oud huis. Ze komen er al snel achter dat het huis wordt bewoond door een geest, Beetlejuice. Beetlejuice is een ondeugende geest die het stel het leven zuur maakt. Het stel probeert Beetlejuice kwijt te raken, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Beetlejuice is een visueel genot. De sets en kostuums zijn prachtig, en de film zit vol met leuke details. Maar het verhaal is rommelig en de personages zijn niet erg sympathiek. Het stel is saai en Beetlejuice is irritant.

Conclusie

Beetlejuice is een gemengde film. Visueel is het een genot, maar het verhaal is rommelig en de personages zijn niet erg sympathiek. Als je een fan bent van Tim Burton, dan zul je Beetlejuice waarschijnlijk leuk vinden. Maar als je op zoek bent naar een goede film, dan kun je deze beter overslaan.


Comments